Kézfelszabadító burger-szájkosár működésben

2013. július 29. - Feiertag Erik

Nem rég írtunk a brazik Burger King , minek keretében kis műanyag "Whopper Holdereket" adtak a vásárlóknak, így azok két szabad kézzel tudták elfogyasztani szendvicseiket. A japán RocketNews24 írói megirigyelték a dolgot, így házilag elkészítették a saját prototípusukat.

banner.jpg

Sajna tervrajzokat nem mellékeltek, se teljes listát az alkatrészekről. Viszont tovább fejlesztették a Brazilok kis műanyag vackát! Teleszkópos tartók, hogy bárkinek bárhol legyen is a szája, kényelmes pozícióba állíthassa a burgerét! Ezen kívül az egész szerkezet fémből készült, így tartósabb, ha mondjuk ráül az ember.

előtte.jpgutána.jpg

Jó feltalálóhoz illően, miután elkészült a művel, az alkotó nem pihent, inkább tett egy próbakört. Egy McDonald's féle sajtburgert fogyasztott el a szerkezet segítségével. A videóbón látható, hogy a dolog még nem tökéletes, egy idő után nem igazán lehet tovább haladni a szendviccsel, mindenképp saját kezünkbe kell vennünk a dolgokat. És az éles próba során arra is fény derült, hogy a készülék Sülkrumpli kompatibilis. Nobel-díjat neki!

Forrás: RocketNews24

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr336306246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása