Ünnepi menü és Ünnepi nyereményjáték a Mekiben!

2013. július 05. - Feiertag Erik

Ünnep van, lüfik, bohócok és csokiárus cukrosbácsik, mert pont negyed évszázada, hogy a McDonald's megvetette lábát hazánkban. Ennek örömére új, ünnepi (amúgy teljesen átlagos) promócióval, ünnepi (amúgy teljesen átlagos) snackekkel, és ünnepi nyereményjátékkal ünnepel - ha mást nem, remélem egy szóismétlés világrekordot megdöntöttem ezzel a mondattal.

burgeres banner.jpg

Fresh Burger: Ha nem tudnánk, hogy ezek a promóciók jópár hónappal előre be vannak ütemezve, azt gondolnánk a konkurens lánc hasonló nevű Whopperét nyúlták le. Persze, ha vetünk egy pillantást az összetevőkre, látszik, hogy tök saját az ötlet, és csináltak egy minden különlegességet mellőző szendvicset. Viszont sok a zöldség, főleg a Meki alap szendvicseihez képest. A burger marhahúspogácsára és sajtra épül, rajtuk kívül paradicsom, saláta, uborka (ahogy nézem a kígyó fajta), hagyma és majonéz került bele. Valami új, vagy legalább ritkán látott szószt azért még elbírt volna a koncepció szerintem.

snack.png

BBQ Max: A két nagy gyorsétteremlánc egy héten belül indított új promóciókat csak marhahúsos burgerekkel. Ebből arra lehet következtetni, hogy nyáron nem fogynak úgy a csirkés szendvicsek. A friss, kicsit könnyedebb szendvics mellett itt az intenzívebb ízű, BBQ szószos szendvics. Nagy újdonság itt sincs, bár ez az alapvető ízlésem miatt jobban tetszik. A burger két marhahúspogácsára épül, rajtuk kívül baconös-borsos sajt, paradicsom, saláta, hagyma, természetesen barbecue szósz és mustár van benne.

Őszintén szólva nem tetszik a promóció. 25 évesek vagyunk, hurá, ünneplünk, és akkor jön két abszolút jellegtelen, mindennapos szendvics. Hát most egy BigTasty lett volna a minimum, vagy valami nagyon király cuccot behozni külföldről, mondjuk az 1955 Burgert, vagy tök jól el lehetett volna sütni a Retroburgert, és akkor mondhatnánk, hogy Magyaros szendviccsel ünneplik a Magyar évfordulót, ez már döfi. De ez így nem döf semmit.

A snack front is teljesen átlagosnak mondható, garnélarákok, zöldfűszeres sajtfalatok és burgonyacsíkok, ezekkel nem szokott sok gond lenni, a krumplit ahogy mindig, most is inkább nagy menü mellé ajánlott kérni mert úgy nem "emelt díjas."

nyereménybanner.PNG

Mi van még? Nyereményjáték! Ez sokkal jobban hangzik a burgereknél. Alapvetően arról van szó, hogy McMenü+ vásárlása esetén matricákat kapunk, ebből kell bizonyos mennyiséget összegyűjteni, felragasztani egy dedikált lapra. A dolog tök jól van kitalálva, mert aki viszonylag ritkán jár, az is indulhat. Négy kategória van, ezekhez 10-15-20-25 matricára van szükség. Aki tehát kevesebbet jár Mekizni, pályázhat valami inkább vicces mint értékes holmira, szerintem teljesen korrekt. Egy McMenü+ mellé 5 matrica jár, tehát már két alkalommal is nyerhetünk benzint, vagy Coca-Cola minihűtőt, az igazi haspókok viszont bátran harcba szállhatnak egy Toyotáért. A matricás kupon ezen kívül kedvezménykuponként is funkcionál, kemény 200 forintért válthatjuk be a következő McMenü+ vásárlásakor. Az játék augusztus 28-ig tart, a sorsolás azonban augusztus 7. és szeptember 4. között zajlik. A további nyereményekért és részletekért kattanjatok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr746306254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása