14 év után is frissnek ható hamburger

2013. május 01. - Feiertag Erik

Sokan kárálnak a gyorskaja ellen, műanyagnak nevezik meg ilyenek, de ezt azért még a legelvetemültebb gyűlölői sem gondolták volna. Az alábbi Mekis hamburger ugyanis 14 éve van megfigyelés alatt - a végeredményre szerintem ti is rájöttök, mintha most csapták volna tálcára.

1.jpg

A kísérletet sokkal inkább a véletlen, mint a kiváncsiság szülte. David Whipple, egy utahi átlag amerikai két évig hordta kabátzsebében a szendvicset, amikor pedig megtalálta úgy döntött, folytatja a tesztet.  A férfinek eredendően is fura tervei voltak a megvásárolt burgerrel. Eredetileg az enzimek működését próbálta szemléltetni vele, erre egy hónapig használta, majd a blokkal kabátja zsebében kötött ki.hordta kabátzsebében a szendvicset, amikor pedig megtalálta úgy döntött, folytatja a tesztet.

3.jpg

David elmondása szerint eljött az ideje, hogy megmutassa a szendvicset unokáinak, ezzel bíztatva őket az egészséges táplálkozásra. A képeken jól látszik, hogy az egyetlen dolog ami úgy igazán elrohadt az uborka volt, minden más szinte teljesen frissnek tűnik. Felmerül a kérdés, hogy ha ezek a szendvicsek ilyen jól bírják, akkor az újként eladott termékek vajon valóban újak-e, vagy csupán megmikrózott hetek, hónapok óta porosodó darabok.

Forrás: Mail Online

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr466306279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása