10 éves a McReggeli Magyarországon!

2013. április 10. - Feiertag Erik

Bizony, bár a reggeli fontosságát senki sem vitatja, sokan mégis elhagyják, ezen kívánt változtatni a McDonald's, amikor a hazai piacon úttörőként 10 évvel ezelőtt bevezette a McReggelit. Az új termékcsoport sikerét azon kívül, hogy még nem kukázták, mi sem bizonyítja jobban, mint az eladott 50 millió reggeli és 3,5 millió kávé.

lobby.JPG

Ahogy az általában lenni szokott, ez is egy tesztidőszakkal kezdődött. Sokmindent meg kellett szokniuk mind a vendégeknek, mind az éttermeknek, senki sem tudta előre, hogy beveszi-e ezt a hazai közönség gyomra. Kockás abrosz, kávés-teás hoszteszek, reggeli zene, napilapok, mindez fél tizenegyig, amikor az uralmat egy csapásra átveszi a régi idők lobbija.

A McReggeli indulása óta...

  • Minden tizedik vendég reggelizni megy McDonald's étterembe
  • 23,5 millió tojást használtak fel
  • 1238 tonna muffinzsemle fogyott el
  • 6,6 millió liter narancs dzsúsz folyt le a vendégek torkán

A hazai sikert jelzi, hogy nem csak külföldről hozott termékek kerültek be a kínálatba, idővel a Magyar üzletág salát ételeket fejlesztett ki, melyek közül például a sertéshúspogácsás Fresh McMuffin és a több féle feltéttel kérhető omlett több európai McDonald's kínálatába is bekerült. Ezen kívül időszakosan több házi kedvenc is forgalomba került, úgy mint a Kislángos, a vajas kalács vagy a Bundáskenyér falatok.

mérföldkövek.png

Mint az ábra is mutatja, idén újabb állomáshoz érkezett a Magyar McReggeli: a normál 1+1 akcióhoz hasonló, önmagát leíró McReggeli 1+1 ajánlat került be a kínálatba. Ennek keretében 400 forintért egy "kis forró ital" mellé szabadon választhatunk egyet a következő termékek közül: Almás pite, Natúr croissant, Reggeli burger, Tojásos McMuffin, Dupla sajtos toast és Szalámis toast.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr216306284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása