Világjáró Hetek 2.

2012. július 27. - Feiertag Erik

Mielőtt szombaton elutaztam, megüzentem speednek, hogy a meki facebookon közzétette, hogy "pár nap múlva" új etaphoz érkezik a Világjáró Hetek promóció, úgyhogy valószínűleg hétfőn váltanak, szóval ha van ideje és kedve, megírhatná a beharangozót. Végül a pár nap múlvából közel egy hét lett, így éppen hazaérkezésem napjától (tehát tegnaptól) élnek az új burgerek, egy marhahúsos és egy csirkés, éljen!

Mediterrán Burger: A neve ismerős, de a képe egyáltalán nem, és bár a korábbi változatra egyáltalán nem emlékszem, remélem a váltás jót tesz a szendvicsnek. Szalámi, sajt, marhahúspogácsa, saláta, és valami piros szósz, melynek nevében biztosan szerepel a "mediterrán" kifejezés. Nem látom be miért ne lehetne jó a cucc, a kép alapján méretbeli problémák nem igazán akadhatnak, csak attól félek, túl átlagos lesz a cucc, ami a BK fasza BBQ-s szendvicseivel ellentétben itt inkább hátrány. A buci egyébként fűszeres, remélem nem az az ujjra ragadós fajta. Nem biztos hogy lesz írás, mert a másik jelentősen jobbnak tűnik:

Mexikói Csirkeburger: Fogom a fejem, hogy miért nem ez lett a marhás. A másik összetétele simán kihagyhatónak látszik, ez viszont érdekesnek (és csípősnek!), ízlésemnek pont megfelelőnek. A KFC óta meki/BK csirkehús fronton csak a CBH hoz lázba, itt sincs ez másként, úgyértem a hús nem éppen vonzó számomra. Viszont minden más igen: Saláta, jalapeno, hagyma, paprika (talán kaliforniaia, ezt nehéz a képről megmondani), majonéz, fűszeres sajt, és egy újabb piros szósz, melynek neve minden bizonnyal azzal kezdődik, hogy "mexikói". A buci itt is fűszeres, és első blikkre sajnos a kisebb fajta, tehát meglepő módon a csirkés szendvics lesz a kisadag, a marhás a nagy. Bár hozzávalók tekintetében inkább a csirkés a nagytestvér. Valószínűbb, hogy őróla írok majd, bár a sorbanálláskori kedvem még változtathat a dolgokon.

Új snack nincs, szóval maradtak a hagymakarikák, a burgonyaspirál és a garnélarák.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr296306389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása