Extra ajánlat: BigBurger + 2 palacsinta/fél liter ásványvíz

2012. június 22. - Feiertag Erik

Régen volt ennyi kuponos posztunk, biztos a mostanában kezdődött nyári szünet, meg a hamarosan véget érő vizsgaidőszak és érettségik miatt. De végül is az okok nem számítanak, csak az, hogy mekkora kedvezménnyel mekkora burgert kaphatunk.

ElSanto-tól már volt kupon, talán épp a Deal LX jóvoltából. Bár ez sem igazán lényeges. Ami viszont igen: Egy BigBurger sültkrumplival, és két mogyorókrémes palacsintával vagy fél liter ásványvizzel féláron, 2080 forint helyett 1040-ért. A csirkeimádók most biztosan elszontyolodtak, hogy már megint valami nagy marhaságról van szó, de nem, mert a szendvics kérhető csirkemellel is. Még pár órával több mint két napotok van megvenni a kupont, úgyhogy még át is gondolhatjátok a dolgot. A kép alatt további információkat találtok az étteremről és az akcióról.

Fontos Tudnivalók:

  • 300 Ft-ért házhozszállítás lehetséges az
    V, VI, VII, VIII, IX kerületekben
  • A kupon augusztus 31-ig használható fel

El Santo Pizzeria

1094 Budapest
Márton u. 35/b

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr616306402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása