KFC rövidhírek

2012. június 06. - Feiertag Erik

Itt a nyár, mindenki nyomja hűsítő ajánlatait, nincs ez másképp a KFC-nél sem. Újabb Nestle licencelt Krusher érkezett, ezúttal a Lion-t dolgozták fel. Ez ugye egy ostyás-csokis-karamellás csoki ropogós gabonadarabokkal. Jól hangzik, egy próbát biztosan megér. Tehát a lista már négy szereplős: KitKat, Eper, Caffé Latte és a Lion. A kis adag 400 forint, a nagy 600 ahogy eddig is.

KFC hírek.png

Hidegre egy kis meleg. Új kosár összeállítás is van, a foci EB-re készülve. 11/11 kosár, értitek a két csapat csap össze, hahaha. Hot & Spicy Strips és Hot Wings van benne, fele-fele arányban elválasztva. Mindenki azzal tömi a búráját, amelyik neki tetszik. A kép alapján 3 szósz is jár, bár ez nem tuti, a szövegben szó sincs róla. 3000 pénzt kell lecsapni érte az asztalra, nem tűnik túlárazottnak a többihez képest.

Ezen kívül a MegaPocket úgy néz ki állandó termék lesz, aminek örülünk is meg nem is. Hogy fogjuk ezentúl eldönteni, hogy Grandert, vagy ilyet együnk?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr306306410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása