Meki kuponok

2012. május 13. - Feiertag Erik

Végre valahára hozzánk is bedobták a McDonald's legfrissebb kuponfüzetét, ami holnaptól (azaz május 14) érvényes. Sok érdekességet nem kínál, szinte semmi újdonság nincs benne, szerintem megint az első sorban lévő 50%-os ajánlatok a legjobbak, esetleg a BigMac+valami 1530-ért.

Három dolgot említenék meg ami újdonság, vagy legalábbis annak tűnik, annyira egyformák ezek a mekis kuponlapok hogy eléggé lyukacsos az emlékezetem velük kapcsolatban. Az egyik ami annyira nem is újdonság, hogy megint van McWrap-es kupon, ami "bármilyen McWrap" vásárlására jogosít fel fagyival és üdítővel 1120 forintért. Itt nem említik a baconos-csirkés változatot, így szerintem arra is felhasználható.

Ezen kívül a BK Csirkeszendvics + Rodeo kuponjához hasonlóan itt is sikerült egy 990 forintos "dupla csomagot" összeállítani, ami egész kellemesen hangzik. McChicken és sajtburger és üdítő van a csomagban.

A végére hagytam a falánk-menüt, vagy inkább a három - kevésbé falánk - személyes menüt. Itt három BigMac jár, három üdítő, két közepes sültkrumpli, és három fagyi. Mindezt potom 3150 forintért, ami egy személynek brutálisan drágának hathat, de ha hárman vagytok akkor máris kijöttök fejenként 1050 forintból, ami azért gyorskajás kategóriában nem rossz összeg egy ebédért.

A kuponok egyelőre nem tölthetőek, de én mérget vennék rá hogy holnap felkerül/felfrissül a hangzatos http://www.mcdonalds.hu/kuponok/ weboldalra.

A cucc hátulján van egyébként egy kis "következő rész tartalmából", mert felfedik a május végétől esedékes Hazai ízek második részében érkező szendvicseket. Ezekről részletesebben itt majd a hónap vége felé olvashattok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr576306420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása