Brazer Twister Bombay

2012. április 14. - Feiertag Erik

Eljött hát a nap, végetért egy korszak, de nem csorgatok könnyeket, mert igazából kicsit vártam már. Heti egy Brazer Twister, ez azért nem kevés, se pénzben, se grillcsirkében, utóbbitól elvette a kedvem a következő fél évre, előbbiből szerencsére nem sikerült. Persze nem a szörnyűséges íz miatt, inkább mert jóból is megárt a sok, hát a még közepesen jóból.

brazer twister bombay.PNG

Főként sajnos a közepesen jóból, ahogyan legutóbbi alanyunknál is. Bár itt azért sikerült emelni a tétet, ananászt használtak fel extraként ugyanis, ami cseppet sem mondható szokásosnak. Az öntet ezúttal "krémes curry szósz" volt, ami bár egyáltalán nem volt krémesebb korábbi társainál, viszont az ananásszal keveredve nagyon finom volt, kár, hogy elég rosszul osztották el. Az elején volt egy nagyobb adag, aztán pedig eltűnt a saláta, a grillcsirke, meg a tortilla Bermuda-háromszögében. Kár érte.

A tortilla ezúttal is kicsit sárgásabb, mint legutóbb, de nem volt semmilyen extra íze. Szerintem a legutóbbi szállítmány ilyen, talán valami újjal kísérleteznek, nem tudni. Kicsit narancssárgásabb mint a régi, nem zavaró, egy neonzölden izzó változatot viszont nem biztos, hogy megkóstolnék.

Az egész széria egy átlagos tekerccsel indult, aztán egy nagy ugrással szinte a tökéletességbe ugrott, hogy aztán visszaessenek az első twister szintjére. Persze ebben a hosszú 3,5-ös szériában is voltak jobbak-rosszabbak, Liverpool lehetett volna 4, ha nem hagyják ki a meghirdetett pirított hagymát például. Vagy ha nem hirdetik pirított hagymával.

Sajnos az utolsó darab is becsatlakozik a sorba, pedig érezhetően (ananász) valami nagyot akartak mutatni, de végül szószába fulladt a dolog. Haha. Részemről ez megint 3,5/5, sajnos a szószt nagyon nem tudták eltalálni ez alatt a promóció alatt. Egyébként nem egy helyen próbálgattam a dolgokat, nem akartam hogy a végén már ismerjenek az eladók, meg persze ti se ugyanarra a helyre jártok mind. Legjobb tapasztalataim (az első három) az Allee-ban voltak, egyet ettem a Móriczon, egyet a Mammutban, és az utolsót a Moszkva Széll Kálmán téren.

Majdnem elfelejtettem megemlíteni, hogy a kis kuponfüzetke, turdjátok, amibe a matricát kellett gyüjtögetni, na az beváltható a Bombay változatra is, meg gondolom korábban is működött a dolog a speckó tekercsekre, már aki volt olyan haspók, hogy idő előtt összeszedje a matricákat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr726306436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása