Brazer Twister Liverpool

2012. március 30. - Feiertag Erik

Újabb hét, újabb Brazer Twister, ezúttal az esővel áztatott, ködös Angliából, és egy újabb csalódás, a széria eddigi legrosszabb darabjának személyében.

brazer twister liverpool.PNG

Pedig tök jónak indult. A leírás alapján semmi okunk nem lenne panaszra, mert a grillezett csirkemell, a paradicsomszósz, a saláta, a bacon és a pirított hagyma amúgy jó összeállítás lenne, de valahol a megvalósítás környékén légörvénybe került a liverpooli járat. Először is, a paradicsom szósz nem több, mint csípős ketchup paradicsomdarabokkal, de ez még nem is lenne akkora baj, mert a ketchup maga egy fajta paradicsom szósz. Még ha csak a rosszul elosztott öntetet nézzük, az sem eget rengető, máskor is láttunk már ilyet, főleg tekercseknél.

Az viszont már elég nagy baj, hogy a pirított hagyma valahogy eltűnt a raktérből. Abban sem lennék biztos, hogy egyáltalán került bele, mert nem éreztem a roszogását sem. Persze az is lehet, hogy már régóta állt a Twister, és megpuhultak a ketchupben. Minden esetre az íze egyáltalán nem volt ott. A bacon szokás szerint inkább főtt mint pirított, de ezt nem is érdemes felhozni KFC esetében, ez az ő stílusuk - még akkor is, ha ropogósra ígérik.

Azért ne legyünk ilyen szőrös szívűek, vannak azért pozitívumai is. Például ezúttal is kapunk matricát a gyűjtőfüzetbe, hurá! Meg azért szósz sem rossz, csak valami különlegesebbet vártam, ha csak egy hétig kapni, ne alap hozzávalókból legyen már összerakva. Mivel csípős, talán érdemes itallal fogyasztani, bár én nem így tettem, és mégis itt vagyok és élek, úgyhogy nem mondanám, hogy kötelező.

Leginkább a NY változathoz tudnám ezt most hasonlítani. Ugyanúgy kihagyott ziccer valamennyire, mert a leírás mindkét esetben jónak igérkezett, viszont a kész termék inkább csalódást keltő lett. Ennek megfelelően a pontszám is egyezik, azaz 3,5/5. Nem vesztetek semmit, ha ezt most kihagyjátok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr916306442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása