Csábítóan hosszú: Long Chicken Picante

2012. január 23. - Feiertag Erik

Emlékeztek még a CSÍPŐS! promócióra, és arra, hogy az végtére is mekkora átverésnek bizonyult? Hogy éppen csak megcsiklandozták a szájpadlásotokat azok a szendvicsek? Na, ez a burger nem ilyen. Ez tényleg csípős.

csábítóan hosszú logo.PNG

Na, azért nem olyan tűzokádó erőre kell gondolni, csípni csíp, de nem fogtok tőle a falnak menni. Pont jó kategória, lehet, hogy erősebben már zavaró lenne. Azért így is el kellett telnie pár percnek, míg eltűnt a számból.

Ettől eltekintve, sőt, talán még ezzel együtt is, a szendvics semmi extra. Saláta, paradicsom, csirkehúspogácsa, eddig lehetne sima Long Chicken is, de van egy különleges szósz, mézes Cayenne öntet, ami lényegében mézes majonéz, meg a névből ítélve cayenne bors, már csak a csípősség miatt is. Az én adagom egy kicsit meg volt tépázva, a szendvics teteje lecsúszva, és saláta sem volt benne valami sok, gondolom ez azért nem mindig így néz ki, legalábbis remélem.

long chicken picante.PNGA burger egyébként finom, bár a közepén majdnem megfulladtam tőle - itallal való fogyasztása erősen ajánlott. Bár mint előbb említettem, az enyémben kissé kevés volt a zöldség, lehet, ha ezek jobban jelen vannak, akkor már minden rendesen csúszik.

Mindent összevetve ez nem egy rossz szendvics, az alap promóciós burger formulán alapszik, vagyis vegyél egy alapvetően sikeres szendvicset, oszt csapj hozzá valami furcsa szószt. Nem tudom, mennyibe kerül egy sima Long Chicken, igazából ettől függ, mennyire éri meg a dolog. Biztos nincs köztük eget rengető különbség, aki szereti a csípőset, meg a csirkehúspogácsát, annak ajánlott, aki viszont nem bírja, ha felrobban a szája, az inkább válassza a simát. Meg ugye van most megint kuponakciója a BK-nek is, érdemesebb ott körülnézni, szerintem jobb ajánlatokat kínál mint ez. Ja, az értékelés lemaradt? 3,5/5 Nem ezzel a csirkeszendviccsel írja be magát a BurgerKing a burgertörténelembe, az biztos.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr156306478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása