McDonald's kuponeső!

2011. szeptember 16. - Feiertag Erik

A meki tényleg komolyan gondolja ezt a kuponos bizniszt, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ezúttal nyereményjátékot is szerveznek köré. 

A kuponok közt semmi extrát nem találunk. Két BigMac egy áráért meg hasonló jóságok, McChicken menü mellé ajándék BigMac/McRoyal 1450-ért, meg BigMac menü plusz ajándék BigMac/McFarm/McRoyal/sajtburger-és-fagyi/nuggets ugyanennyiért, meg ugyanígy két McRoyalos menü. 2700 forintért két BigMac menü ajándék sajtburgerekkel, McWrap fagyival meg vízzel 1100-ért, cézársali meg nuggetek meg üdcsi melyért 1200-at kell fizetni.

Két HappyMeal 1200 forintért, és HappyMeal és egy adag nuggets 1070-ért, valamint egy BigMac 400 forintért és 400 Smart pontért.

Azért, aki szereti a mekit, biztosan talál benne valami jót, nekem is sikerült, többet mint az előző akciókban.

Ja, hogy nyereményjáték. Csak mellékesen, úgysem nagy dolog, apróság az egész. 100 darab VIP utalványt sorsolnak ki, melyekkel 31 alkalommal 2000 forintért lehet enni. Ehhez mindössze 4 alkalommal kell kuponnal vásárolni, és az érte kapott matricát felragasztani valami VIP szelvényre, amit aztán ki kell tölteni, és bedobni a dobozba, és kész. Aki részletekre is kiváncsi, pl. egy személy hányszor játszhat meg ilyenek, azok a linkelt oldalon találnak hozzá kis sárga gombot, ahogy a nyomtatáshoz is.

Sok sikert mindenkinek a játékhoz!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr306306528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása