Mediterrán Hetek 2.: Francia Gourmet

2011. szeptember 03. - Feiertag Erik

 Még egy tuningolt McRoyal, azt hiszem, ennyivel le is rendezhetném a postot. Jó lett, mert ezek szinte mindig jól sikerülnek, hisz ha jó alaphoz jó dolgokat tesznek hozzá, az nehezen lehet rossz. Néha azért sikerül, de most ezt most megint eltalálták. Mondjuk, pirított hagymadarabokkal nekem nehéz rosszat mutatni.

A mekinek valahogy mindig összejön. Jó a szósz, nem száraz, simán nyelhető meg minden. És még az íze is más - általában. A Francia Gourmetben semmi sincs, amit ne láthattunk volna korábban. Szezámmagos buci, saláta és paradicsom, pirított hagyma amivel úgy fél éve a BK is feldobott egy Steakhouse burgert, lyukacsos sajt (talán pannónia) és a Rösztiburgerben látott sajtszósz. Még a neve sem egyedi, Gourmet szendvics is volt már idén. És mégis működik.

A beharangozóban felvetett félelmeim nem igazolódtak be, a sajtok nem voltak túl erősek, minden érződött, kivéve a hús, azt valahogy mégis sikerült elnyomnia a többi összetevőnek. Aminek viszont örültem, hogy a hagyma mindig ott volt, szépen ropogott, és még finom is volt, rántott hagymakarika, pirított hagymadarabok, ezzel lehet engem levenni a lábamról.

Ha valaki megkérdezné, hogy lenne-e kedvem újra ilyet enni, azt mondanám, hogy igen. A szomorú a dologban viszont az, hogy bár alkalmam nem lesz újra Francia Gourmet szendvicset enni, valószínű, hogy az ízét újra érezni fogom egy másik mekis prémium szendvicsben. Mondjuk egy akármilyen McRoyal-ban. Jó lenne már valami IGAZI újdonságot látni. A Görög Klasszik bogyója például jó irány. Vagy csak én ettem már túl sok gyorskaját?

És tudjátok mi a legrosszabb az egészben? Hogy nem lehet lepontozni. Mert JÓ. Ezt már feljebb kifejtettem. 4/5 és 4,5/5 között lifeg, nincs szívem annyit adni neki mint a New York Siciliano-nak, viszont nagyjából ugyanannyit ér, annak ellenére, hogy az utóbbinak zseiális feelingje van. Nehéz ezt megfogalmazni, de nekem bejött az a ciabattás, olaszos hangulat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr866306537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása