BK nyári kuponok

2011. július 03. - Feiertag Erik

A BurgerKing új kuponfüzetet adott ki a nyárra, mely nem sokban különbözik a legutóbbitól. Van pár újdonság, pl. a Rádió1 menü (2 Whopper Junior menü + 1 csirkeszendvics, 1590 forintért), de jól hangzik a Snack ajánlat is (8 hagymakarika + 6 chicken nugget + 4 burrito + közepes sültkrumpli + ketchup + majonéz, 1190 forintért).

Szerencsére maradtak személyes kedvenceim, a Rodeo menü + Csirkeszendvics 990 forintért, és ugyanez Csirkeszendvics helyett Whopper Juniorral 1090 forintért. Van Party Pack is, két Dupla Sajtburger Bacon szendviccsel és egy rakás snackkel 2690-ért, meg sok féle X szendvics menü ajándék Y szendviccsel, úgyhogy mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Sok kupon tartalmaz ajándék fagyit is, ami lehet hogy most kicsit kelendőbb lesz mint télen.

A kuponfüzetet itt megnézhetitek és kinyomtathatjátok, vagy egy BurgerKingben is elkérhetitek, bár ehhez szerintem fogyasztani kell valamit. Csak forró vizet kérünk, ja, meg egy kuponfüzetet.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr616306555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása