BurgerKing olcsósítás

2011. május 10. - Feiertag Erik

 A BurgerKing kiplakátolta egész Budapestet, hogy tudassa velünk új, vagy inkább félig új olcsó termékeit. Már egy ideje kinn vannak, de azt vártam, hogy a honlapjukat is frissítik, és könnyebb lesz annak segítségével postot írni, de (megint) csalódnom kellett bennük. Talán új honlapon dolgoznak, bár nemrég volt egy kis technikai frissítésük, úgyhogy nem tudom mit higgyek. Lusták.

Kicsit eltértem a tárgytól, de most vissza a burgerekhez. 4 sávba lettek osztva az olcsóságok, minden sávban két termék közül választhatunk. Az első, a 250 forintos, ahol egy sajtburgert, vagy egy fagyit vehetünk. A másodikban 300 forintért választhatunk két sültkrumpli, és egy Chicken Nuggets burger közül. A harmadikban 400 forintért a már ismert Chicken Nuggets burgert vehetjük sültkrumplival, vagy egy Bkool-t. A negyedikben, 500 forintért Chicken Nuggets burger menü, vagy két sajtburger közül választhatunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr326306570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása