Termoszpohár

2010. december 09. - Feiertag Erik

 MJ12 hívta fel a figyelmem erre az akcióra, melynek keretén belül a BK-ban bármely menü mellé plusz 300 forintért vehetünk egy termoszpoharat. A hírdetést ne keressük nagy plakátokon, csak a pénztáraknál lévő kis tájékoztató izéken van feltüntetve, meg persze az eladók kérdezik, hogy akarunk-e venni.

A termosz amúgy szép piros, az egyik oldalán CocaCola, a másik oldalán pedig BurgerKing logoval. Úgy 2-3 deci ital fér bele, ennyi kávé bármikor jól jöhet.

A dolog szépséghibája egyébként annyi, hogy a nyitható ivónyílásnál folyik (legalábbis az én példányom). Szóval értékes papírokat ne nagyon pakoljunk mellé, és ne töltsük nagyon tele.

Egyébként Grill Steakhouse menühöz vette, így másodszorra jobban bejött a szendvics. Volt egy része, ahol nagyon összehalmozódott a sülthagyma és a bacon, na az isteni volt. Persze, értékelésen utólag nem változtatunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr756306625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása