Novemberi meki kuponok!

2010. november 02. - Feiertag Erik

 Azt utálom a McDonaldsban, hogy mindíg (szinte) ugyanolyan kuponfüzetet ad ki, amiről egy idő után nehéz úgy írni, hogy az olvasónak ne legyen deja vu-ja. Plusz folyton ugyanarról írni elég unalmas. Egyébként jó gyakorlás lenne ugyanazt írni más szavakkal, már ha a fele nem szinoníma nélküli burger nevekből, meg árakból állna. Most, hogy kicsit kidühöngtem magam, nézzük mit vehetünk olcsóbban a mekinél december 5.-ig.

2 BigMac, 2 McChicken, 2 Tojásos McMuffin egy áráért, meg BigMacek különböző összeállításban McChickennel, McRoyallal, Sajtburgerrel, McWrappal és pitével. Ezt nem is részletezem, ezek amolyan alapok már. Na meg a két HappyMeal ócsóbban is ide tartozik.

Ami picit érdekesebb, az a McWrap fél liter itallal, meg pitével. Utóbbi forró, már ha épp forrón kapjuk. Ezért a kombinációért mindenféle kerekítés nélkül 1000 forintot kell leszurkolnunk.

Meg van még Csirkés Cézár saláta gyümölcsös müzlis joghurttal meg fél liter piával 1100 pénzért, és McWrap innivalóval és HappyMeal menüvel 1500 ért, továbbá Sertés McFarm menü McChickennel vagy BigMaccel vagy McRoyalellal 1350 forintért.

A kuponokat itt ki is nyomtathatjátok, úgyhogy nem kell a postaládát lesni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr966306639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása