Grander!

2010. szeptember 06. - Feiertag Erik

 Akik szokták olvasgatni oldalt a twitteres irkálásomat, azok tudják, hogy jártam az első Granderemmel. A hús fele akkora volt mint a zsemle, és az összes szósz a burger hústalan oldalán volt. Azért azt hiszem az ember nem ezt várja el egy 1350 forintos prémium menütől.

Úgyhogy ma ismét tettem egy próbát. És ezúttal minden klappolt, a hús megnőtt, és semmi sem volt rossz helyen. A post a mai szendvicsről íródott, viszont az első élmény miatt levontam 0,5 pontot a végértékből.

Miután kellemesen kidühöngtem magam, vessünk egy pillantást a tesztalanyra. Ahogy azt már egy korábbi postban említettem, a szendvicsben bacon, barbecue szósz, majonéz, saláta, lilahagyma, sajt és csirkehús szinte tökéletes harmóniája uralkodik. Semmi sem túl domináns, és a csirke csípőssége kellemes. Viszont aki nem bírja a csípést, az menüben vegye, hogy egy kis sültkrumplival és üdítővel elmulassza azt.

Ami a méreteit illeti, tényleg egy nagy szendvicsről van szó, a csirke is szép nagy darab (már ha épp akkorát adnak:P), úgyhogy nem érheti szó a reklám elejét.

Azt hiszem, e miatt a burger miatt nem kell szégyenkeznie a KFCnek, mint ahogy eddig egyik termékük miatt sem kellett. Bár szerintem a KFCben a kosarak az igaziak, olyasmit tényleg nem kapni sehol máshol. A Grander még a levonás ellenére is 4/5, úgyhogy közel tökéletest terveztek meg, sajna néha csorba a megvalósítás, de hát ez van.

Majd meglátjuk hogy tartja magát az erős őszi mezőnyben, de valami azt súgja, hogy a hónap csirkehúsos burgere lesz, viszont a marhahúsos kínálattal nem fog tudni versenyre kelni, legfeljebb méretben és laktatóságban.

A poszt 2014-ben frissült a fenti galériával

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr786306649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása