A 18 meki kupon, meg a Gourmet Szendvics balladája

2010. augusztus 31. - Feiertag Erik

Itt van az ősz, és mivel mással ünnepelhetnénk ezt meg, mint egy új, az eddigieknél sokkal nagyobb adag kuponnal, melyek között helyet kapott egy igazi ínyencség is.

Az ínyencség pedig szó szerint értendő, mert a burger neve Gourmet Szendvics, mely magyarul annyit tesz, hogy ínyenc. Na persze, nem magamtól vagyok ilyen okos, a google fordító is segített. De csak egy kicsit, becsszó! Ránézésre az új szendvics Rösztiburgernek tűnik, de majd szeptember 8 után megtudjuk, mivel csak az után váltható be ez a kupon. A többi egyébként 6-tól működik, egészen november 10-ig. Az előbb említett burgerhez egyébként jár McFreez, meg a szokásos menü alkatrészek, mindez 1350 forintért.

De vannak még olyanok, amik különlegesnek, vagy újnak mondhatóak. Ilyen például a bármilyen McWrap gyümölcsmixszel és ásványvízzel (1250,-), valamint a BigMac menü ajándék McFarmmal (1350,-), ezen kívül nekem ismeretlennek tűnik a prémium saláta és gyümölcsös müzlis joghurt (1250,-), és a Csirke Cézár saláta 6db McNuggetscel és üdítővel (1100,-). Útóbbira lehet, hogy még én is benevezek majd. Tekintve, hogy az új sulimmal szemben ott van egy McDonalds, nem lesz nehéz dolgom.

De mindezen különlegességek mellett megmaradtak a két BigMac vagy két McChicken egy áráért, valamint a BigMac menü + McChicken / Sajtos McRoyal / még egy BigMac / sajtburger és pite / Happy Meal. És ha ez még nem lenne elég, vehetünk két Happy Mealt 1200 forintért.

De persze nem maradhatnak el a McReggelis kuponok sem. Tojásos Baconös McMuffin itallal (395,-), és Tavaszi McMuffin ugyancsak itallal (450,-). Ezen kívül ide kapcsolódik a két tojásos McMuffin egy áráért is.

És ezzel még mindíg nincs vége, a végére hagytam a legbrutálisabbat: Két BigMac, két Sajtburger, két közepes sültkrumpli, két üdítő, és két McFreez mindössze 2580 forintért. Legalábbis akinek ez az ár olcsó, annak mindössze, engem viszont nem sikerült az 1400Ft megtakarítás plecsnivel sem meghatniuk.

Azt hiszem, egy ilyen széles körű kupon akcióban mindenki megtalálja a neki való ajánlatot, még szegény blog író is, akinek végre akad mit tesztelnie, és van miről írnia a gyorséttermek viszonylag ritkán változó kínálata mellett :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr706306654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása