Mountain Burgers: Blue Cheese Mountain

2010. július 01. - Feiertag Erik

Ma végre lezárhatok egy korszakot, ugyanis megkóstoltam a Mountain Burgers akció utolsó szendvicsét is.

És sajnos csalódnom kellett. A Blue Cheese Mountain gyakorlatilag egy Whopper Junior két hússal, és kéksajt szósszal, melyből semmit sem lehet érezni a túl sok BBQ erős íze miatt. De nem a szósszal van a baj, csak a mennyiséggel. Volt egy rész a szendvicsben, ahol jó volt a két öntet aránya, és emberek, az mennyei volt. De egy harapásért soknak érzem az 1170 forintot.

A burgerben van saláta, paradicsom, hagyma, és két marhahús, valamint az előbb említett Barbecue és kéksajt szósz. Meg elvileg van benne szalonna is, de azt egyáltalán nem éreztem (lehet az enyémből kihagyták véletlen). Mindez egy kukoricadarás buciba van zárva.

Nem száraz a szendvics, de a nagy meleg miatt úgyis sűrűn fogunk inni. Erre csak 3/5-öt tudok adni, de ebből 1-et az az egy harapásnyi jól sikerült rész kapja. Ha állandó termék lenne, akkor 4/5-öt adnék rá, de mivel nem az, így érthető szerintem hogy a Whopper Junior íz nem kielégítő.

Mindent összevetve, ez a Mountain Burgers akció nem sikerült valami jól. A három szendvicsből csak egyet tudok nyugodt szívvel ajánlani (Rocky Cheese Mountain). De azért várjuk a BK következő húzását, mellyel kiköszörülik a hírnevükön esett csorbát.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr596306668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása