Mountain Burgers!

2010. május 06. - Feiertag Erik

A BurgerKing tétet emel. A szokásos marhahúsos+egyéb húsos szendvics és különleges krumpli összeállítás helyett most három szendvicset kapunk, és hogy a választást még jobban megnehezítsék mindegyiket marhahússal látták el.

Ha röviden kellene jellemeznem az új szendvicseket, csak annyit írnék, hogy gyönyörűek. Milyen szerencse, hogy hosszabban is kifejthetem!

Blue Cheese Mountain: A szendvics, amely látszólag semmilyen különlegességet nem tartalmaz. Azonban ha jobban megnézzük a leírást, észrevehetjük, hogy a burger kéksajtos szósszal van ellátva. Na, ilyet se kapunk mindennap a gyorséttermekben. Ezen kívül van benne két hús, bacon, saláta hagyma és paradicsom. Gyakorlatilag egy Dupla Whopper másfajta buciban baconnel és kéksajt szósszal. A három burger közül ez fogott meg legkevésbé. Ő számíthat leginkább arra, hogy nem kap írást. De majd meglátjuk.

Smoky Barbecue Mountain: Na, ez az a burger, amivel a svájci BK weblapon tett legutóbbi látogatásom óta szemezek. Igaz, ott csak egy húst kapunk bele, úgyhogy mi duplán jól jártunk. De mi is olyan különleges benne. Nem más, mint az, hogy a két húson, a BBQ szószon és a füstölt sajton kívül Rácsos Burgonyát is kapunk a szendvicsbe. Hát erre nagyon kiváncsi vagyok, nem is ragozom tovább.

Rocky Cheese Mountain: Ebből leginkább azt szűrtem le, hogy sikeres volt a Grillezett Sajtos széria, ugyanis ebbe a burgerbe is sajtkülönlegességet kapunk. Azaz, az extra adalék ezúttal a rántott sajt. Van még benne két marhahús, paradicsom és saláta, valamint rocky szósz, amiről semmit nem tudok. Ő is felkerült a megkóstolandók listájára, remélem nem kell benne csalódnom.

Rácsos Burgonya: És elérkeztünk az utolsó résztvevőhöz, melyről bátran állíthatjuk, hogy pofátlan lopás, bár ha jól sikerült kivitelezniük akkor ez megbocsátható bűn. A mekiben ugyanilyet mutattak be körülbelül egy éve, de ez nem veszi el a kedvünket tőle mert ott ízlett, így itt sem lehet majd olyan rossz.

Az akció május 4-étől tart, visszavonásig. Ez körülbelül a hónap végét jelenti ha jobban megnézzük az eddigi turnusokat. Addig is, kövessétek a tüzet!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr786306684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása