McDonalds kuponok már megint

2010. május 03. - Feiertag Erik

 Mostanában küldte szét a meki az új kupon lapjukat, melyeket május 30-ig lehet beváltani. Sok újdonságot nem tartalmaz, nagyjából a már megszokott dolgokat vehetjük meg egy kicsit olcsóbban a szokásos árnál. Tehát kapunk 2 BigMacet féláron, 2 McChickent féláron, továbbá BigMac menüt McChickennel, vagy sajtos Royallal, vagy sajtburgerrel, esetleg kapunk hozzá fagyit is. Szokásos McReggelis akciók is vannak, meg HappyMeal kedvezmény is. Az egyetlen újdonság, az az, hogy olcsóbban kaphatunk két BigMac menüt sajtburgerrel. Váó.

Csak az a kérdés, hogy még kiváncsi-e valaki egyáltalán a hülye BigMacjükre. Egyfolytában ezt akciózzák, szinte a képünkbe nyomják, holott ennyire azért nem jó. Dupla Sajtos McRoyalt akcióznák ennyire, arra befizetnék.

És vajon ilyet mi mikor fogunk itthon látni? Grillezett gombával svájci sajttal tuningolt szendvicset baszott nagy hússal. Valószínű, hogy ez csak álom marad...

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr586306685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása