Amerika Csillagai: San Francisco Szendvics

2010. április 28. - Feiertag Erik

 Egy kicsit mindíg lenézem azokat a burgereket, melyekben nem marhahús van, annak ellenére, hogy már sokszor csalódtam kellemesen más állatok húsában. CBH, Grillezett Sajt Deluxe, Csirkeszendvics. Mind azt bizonyítják, hogy lehet jó a burger marha nélkül is.

Ahogyan a San Fransisco Szendvics is ezt bizonyítja, igaz, ezúttal nem a közkedvelt szárnyast hívva segítségül, hanem valami sokkal röfögősebbet. Aki nem értené, annak lefordítom: A San Fransisco Szendvicsben disznóhúspogácsa van. Sőt, kijelenthetem, hogy az L.A. versus San Fransisco összecsapás győztese bizony az utóbbi.

Miből is áll a burger. Először is, egy fura külselyű buciból, mely első ránézésre száraznak tűnhet ugyan, de az első harapás meg is győz ennek ellenkezőjéről. Másodszor a zöldséget említeném, melyből igazából csak kettő található a szendvicsben: Saláta, és hagyma. Ezeken kívül van még a két buci között sajt és bacon, valamint valami furcsa szósz.

Igen, furcsa szósz, mert nem jöttem rá mi is lehet. Édeskés, és ugyanakkor csípős. Nyugi, nem kell megijedni, nincsen szó olyan csípősségről, mint a Hot Chili Dupla esetében. Ez inkább egy olyan kellemes íz, amely a burger befejeztével hamarosan el is tűnik a szánkból.

Általában a szósz nevében segíteni szokott a meki honlapja, melyben most (sajna nem kellemesen) csalódtam. Eleve az új ajánlat megjelenése 10 napot vett igénybe, és most, hogy végre kirakták, szegény vásárló szembesül azzal a ténnyel, hogy elfelejtették kiírni miből is vannak ezek az új speckó ajánlatok. És ez azért sem mindegy, mert a San Fransisco Szendvicsben lévő hús első blikkre akár csirkének is tűnhet. Legalábbis én annak láttam először.

Elnézést mindenkitől, amiért ennyivel a boltban való megjelenés után írtam az új Amerika Kedvencei szendvicsekről. A jövőben megpróbálom nem elkövetni ezt a hibát, és nem csak az étterem weblapjára hagyatkozni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr916306686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása