Amerika Csillagai!

2010. március 17. - Feiertag Erik

Az egyik szemem sír, a másik meg nevet. Megszűnt a CBH a mekiben, viszont behozták Amerika Csillagait!

Mit takar ez a név? A mostanában szokásos triót. Egy marhahúsos és egy csirke szendvicset, valamint egy prémium krumplit. Vegyük sorra őket.

New York Barbecue Szendvics: New York, New Yooooork! Ahogy a jól ismert dal mondja. A marhahúspogácsa, a Monetary Jack sajt (bármi is legyen az), a hagyma, a BBQ szósz, és a saláta kukoricás buciban kapott helyet. Igen, kukoricás. Erre kiváncsi vagyok, biztos lesz róla írás, nem is ragozom tovább.

Manhattan Csirke Szendvics: A CBH óta szeretjük a McDonaldsos csirkeszenyákat. Jó, a kékszalagot nem kóstoltam meg, mert nem voltam rá kiváncsi. Ahogy erre sem, nem is fogok venni. Bár ezt mondtam a Grillezett Sajt Deluxe-ra is. Na mindegy. Miből is áll ez (a felismerhetetlen sárga szószon kívül): Panírozott borsos csirkehús, bacon, saláta és lilahagyma ezúttal szezám- és lenmagos buciban. Na ige, az én kedvemet valahogy a lilahagymával el lehet venni egy burgertől. Pedig amúgy szeretem, de valahogy mégis. Az MBH sem jött be ilyen tartozékkal. Manhattanről meg nem jut eszembe semmi.

Amerikai Burgonyacsíkok: A havi krumpli. Lassan hívhatnánk így őket, hisz mostanság havonta valamelyik étterem kihoz egy új burgonyát. Így ránézésre ilyen ropogós lehet, talán hasonló a rácsos sültkrumplihoz. Ehhez is olyan tejfölös mártás van, mint ahhoz volt. Ennek a nevéhez nem kapcsolódik város. Lehetnének ők a Vegasi Krumplicsíkok, vagy valami hasonló. Miami Helyszínelők mondjuk...

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr276306697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása