Grillezett Sajt Deluxe

2010. március 06. - Feiertag Erik

Nyugodtan kijelenthetjük, ezeket a grillezett sajtos szendvicseket a BK a CBH-MBH duó ellen küldte. Na jó, a Steakhouse-nál ez nem biztos, de a csirkés változat tuti a CBH-t akarja lemosni a porondról.

Na, és itt akadtam el. Ugyanis annyira eltalálták mindkét burgert, hogy nem tudom megmondani melyik a jobb. A CBH-ban annyira jó a csirke, meg a szalonna, a Grillezett Sajt Deluxe-ban pedig annyira jó a sajt, meg a sült hagyma, meg a csirke... Olyan, mintha azt kérdeznék, hogy Pitt vagy Norton volt jobb a Harcosok Kubjában.

Hagyjuk is ezt a kérdést, térjünk inkább a GS (nem GameStar) Deluxe tartalmára. Kerek, kukoricadarás buciban van egy rántott csirkemell, rajta a grillezett sajt, és saláta, sült hagyma, paradicsom, majonéz meg az a piros szósz ami a GS Steakhouse-ban is van. Meglepően jó az összatás, a marhahúsos változat után el se tudtam képzeni, hogy ez jó lesz. Hasonló íze van, mint az ilyen sajttal töltött csirkemelleknek, amiket normál vendéglőkben lehet rendelni.

És azt se tudom mondani, hogy egyértelműen jobb vagy rosszabb mint a testvére. Ebből a szempontból le lett győzve a CBH-MBH kettős, ugyanis ott a csirkés sokkal jobb mint a marhás. Gratula BK, csak így tovább!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr576306701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása