King Cuccok, és TacoBurger

2010. február 16. - Feiertag Erik

 Úgylátszik, ez az akciók, meg az új ajánlatok hete. Persze, ez nekem csak jó, mert tudom írni a blogom, és még a hasam is tele lesz. Na, nézzük sorban mire lettem figyelmes a városban.

Kezdjük az aranysárga M-betű ajánlatával. Zsebpénzbarát ajánlat keretein belül megjelent egy új burger, a TacoBurger. Ránézésre egy Sajtburgernek tűnik uborka nélkül. Talán nem marhahús van benne, vagy valami hasonló dolgot tudok extraként elképzelni. Majd kipróbálom. 250 forint, a Zsebpénzbarát ajánlathoz hűen.

És most jöjjön a Burger King ajánlata, mely a King Cuccok névre hallgat. Legalábbis, úgy emlékszem ez a neve. Holnap frissítek, ha mégsem így hívják. A lényege a következő: Két sajtburger 400 forintért, két kis Fanta 200 forintért, és két kis sültkrumpli 300 forintért. Csak gratulálni tudok hozzá, képesek voltak überelni az Ernő menüt, mert ez így 900 forintért gyakorlatilag két Ernő menü. Jó, az ital nem választható, de azt hiszem, a Fantát mindenki szinte mindenki szereti.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr16306710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása