Party Pack

2010. február 15. - Feiertag Erik

Ma a Moszkva téri BK-ban új akcióra lettem figyelmes, mely elméletileg már január 1-től tart, de még sehol se láttam kiplakátolva. Na mindegy, az ajánlat így is jó.

Szóval, a lényeg. Két nagy sültkrumpli + két Dupla Sajtburger Bacon szendvics + 12 hagymakarika + 6 burrito + 5 csirkeszárny 2700 forintért. Szerintem ez egy elég jó ajánlat, még akkor is, ha azt nézzük hogy nem kapunk inni hozzá. Szerény véleményem szerint két nagyétkű, vagy három-négy kisétkű emberke számára nagyon kedvező ez az akció.

Ha plázában fogyasztjuk, érdemes a KFC-ben venni az innivalót, már csak az újratölthető poharak miatt is.

Még valami: az akció nem minden BurgerKing-ben él. Itt érdemes próbálkozni: Oktogon, Blaha, Üllői út, Westend, Árkád, Arena Pláza, Allee, Új Buda Center, Market Central Ferihegy, Hungária körút, Kerepesi út, Bécsi út, Fórum Debrecen, és végül, de nem utolsó sorban a győri Árkád.

Szegény soproni burger kedvelőkre ez nem vonatkozik sajna. Igazából nem tudom miért pont őket sajnálom...

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr866306711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása