Libamáj-gigabite

2016. november 19. - Feiertag Erik

Az ősszel bevezetett új étlapról sajnos eltűntek a speckó hamburgerek, a Don Pepe azonban év végéig lehetőséget ad a búcsúra. Novemberben a fenti libamájas szendvicset kóstolhatjuk meg akciós áron, ha eddig kimaradt volna.

img_20161112_171417-01_custom.jpeg

Neve ellenére marhahúspogácsával készül a burger, így aki azt hitte, egy hatalmas libamáj fogja kitömni a 2590 forintos szendvicset, azt el kell keserítenünk. Persze így sem nevezhető rossz összeállításnak: a fenti húson kívül worcester szósz, cheddar sajt, saláta, paradicsom és füge kerül bele, meg természetesen némi libamáj. Köretként a szokásos DP burgonya-szósz kombó jár, így a jóllakás garantált.

Mielőtt belevágnánk a szendvicsbe, offolunk kicsit az étterem egyik előételéről, ugyanis egy sajttal töltött tortillákkal indítottuk a vacsit. Ez egy félbehajtott lapot jelent, illetve salátát és paradicsomot. A sajtot íz alapján nem tudtuk beazonosítani, a sajtológiás srácok ebben biztos jobbak lennének. A tortillát kissé megpirítják, így ropogós, a töltelékkel és a salátával nem spóroltak, így egy kellemes indítást kapunk 790 forintért.

Visszatérve a hamburgerhez: a méretes húspogácsa a szokásos, enyhén fűszerezett darab, ez dominálja egyébként a szendvicset. A máj puha, magában kicsit mintha kesernyés lett volna, de a szendvicsben egész jól működik, különösen az édeskés fügével együtt. A zöldségek elvoltak, kellemesen roszogtak, ahogy mindig.

img_20161112_171537-01_custom.jpeg

Összességében kellemes élmény a Libamáj-gigabite, de részünkről elmaradt az a lehengerlő ízorgia, ami például a Camemburger esetében olyannyira meglepően ért minket. Márton-napi libaidőszakba remekül illő szendvics, így ha valami hasonlóra vadásztok, nem is kell tovább menni a Don Pepénél.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6111968295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása