Rút Kiskacsa Burger

2015. december 15. - Feiertag Erik

Kevés hamburger nevét sikerül olyan frappánsan eltalálni, mint azt a Don Pepe a novemberi új étlapon debütált Rút Kiskacsával tette. A szendvics nem túl meglepő módon kacsahússal készül, és elég csúnya, így abszolút rászolgált a nevére.

don_pepe_rut_kiskacsa_burger_1.jpg

A fent említett kacsa egyébként szálakra szedett sült comb. Ezen kívül  kacsamáj pástétom, lilahagymalekvár, cheddar sajt, ruccola, és paradicsom kerül a szendvicsbe. 2990 forintért nem túl olcsó darab, ennyiért már a havi akciós Fekete Erdő Burgert is megvehetjük szarvashússal. Az árban természetesen benne van egy jó adag Don Pepe burgonya és szósz is.

don_pepe_rut_kiskacsa_burger_2.jpg

Legnagyobb problémám furcsa mód a hússal volt: túl száraz, sokszor fullasztó, pedig szinte minden Pepe hamburgert simán megettem eddig ital nélkül. Ízre egyébként rendben van, az enyhén fűszerezett sült kacsacomb egészen különleges hamburger alapanyag és jól megy az édeskés lilahagymalekvárhoz és a kacsamáj pástétomhoz.

don_pepe_rut_kiskacsa_burger_3.jpg

A fenti összetevők kombinációja igencsak jó szendvicset eredményez, ráadásul az alapanyagok is különlegesek, így a kissé csúnyácska Rút Kiskacsa jogosan tagja az étterem Deluxe Burger kategóriájának. A hús kissé száraz és ez zavaró, de összességében nem rontja annyival az élményt, hogy igazán komoly hibának fel lehessen róni, üdítőt viszont azért rendeljetek mellé.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr788173134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása