Megújult a Don Pepe étlapja

2015. november 01. - Feiertag Erik

Már megszokhattuk, hogy minden hónapban van pár újdonság a Don Pepében, viszont hogy cakkumpakk az egész étlapot lecseréljék, na az nem mindennapi. Ma azonban pont ez történt, úgyhogy a szokásos akciós kínálat mellett vetünk egy pillantást az új étlapra is.

don_pepe_uj_etlap_2015.jpg

Ha eddig kicsinek érezted a Don Pepe hamburgereit, eljött a te szendvicsed: novemberben ugyanis egy két húsos monstrum, a Dupla Burger kerül terítékre! A marhahúspogácsákon kívül márványsajt, paradicsom, jégsaláta és mustár kerül bele. A 2890 forintos ár szokás szerint tartalmaz Pepe burgonyát és öntetet is.

don_pepe_dupla_burger_2015_november.jpg

A múlt havi betyáros lecsós pizzát egy amerikai hangulatú Country Pizza váltja, természetesen 1090 forintért. Ez BBQ alapot, mozzarellát, csirkemájat, fokhagymát, vöröshagymát, kaliforniai paprikát és borsot jelent, tehát az olcsó most sem egyenlő a kevéssel.

don_pepe_country_pizza_2015_november.jpg

1290 forintért lehetőségünk van dobozos kólával kérni, ami igazából annyira nem jó ajánlat, tekintve, hogy 330 forintért árulják az 1,25 literes kiadást, érdemesebb tehát azt választani.

don_pepe_pizza_hajo_hetek_2015_november.jpg

Az új étlap nagy vesztesei a Pizza Hajók, ugyanis több íz is távozik a kínálatból. A maradék viszont egyből 1990 forintos heti akcióval indít, a következő felosztásban:

November 1-8.: Popey

November 9-15.: Chicken Salsa Verde

November 16-22.: MexBeef, Duck Daddy

November 23-30.: Chicken "Mojo Tojo"

don_pepe_piadina_2015.jpg

Piadina, avagy félbehajtott töltött lepény, a Don Pepe egyik újdonsága

És akkor térjünk rá a vadi új, kicsit kézműves hangulatú étlapra, melynek egyik legnagyobb újdonsága a Deluxe kategória, ami prémium salátákat, hamburgereket, és tésztákat tartalmaz. Ezen kívül új termékcsalád a Piadina, ami töltött, félbehajtott lepényeket takar, valamint kerültek a kínálatba keleti ételek is, így aki eddig tartott a kínai éttermektől, végre megbízható helyen, a Don Pepében belekóstolhat a távoli világ ízeibe.

don_pepe_kremek_2015_1.jpg

Kenhető Krémek azoknak, akik nem szeretnek mártogatni

A mártogatós termékcsalád is megkapta a maga testvérkéjét Kenegetős Krémek néven. Egy ilyen adag három gombóc tetszés szerint kiválasztott krémet, két sajtos focacciát, és zöldségpálcikákat tartalmaz. Végül, de nem utolsó sorban itt vannak a Nagyi Kedvencei, melyek olyan klasszikus otthoni ételeket tartalmaz, mint a rakott krumpli, túrós csusza, vagy a borjúpaprikás tojásos nokedlivel.

don_pepe_uj_etlap_2015_coca_cola.jpg

Novemberben viszont nem csak azért éri meg kipróbálni az újdonságokat, mert ízletesnek ígérkeznek, hanem mert ilyen termékek rendelése esetén egy üveg 1,25 literes Coca-Cola-t küldenek ajándékba. Az ajánlat a novemberi szórólap hátoldalán "ÚJ!" megjelöléssel rendelkező ételekre vonatkozik, és az 50,000 palackot tartalmazó készlet erejéig érvényes. Ezen kívül minden rendelés mellé jár egy csomag Haribo gumicukor.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr418039902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása