Ananász és csirke találkozása - Hawaii Chicken Burger

2023. április 17. - Feiertag Erik

Egy ideje a KFC mellett talán a Don Pepe csirkés szendvicseire kell igazán odafigyelnünk, hiszen rendre egészen jól sikerülnek. Az áprilisi Hawaii Chicken Burger összetevői különösen ínycsiklandóak, így ezúttal sem kellett csalódnunk.

don_pepe_hawaii_chicken_burger_ananasz_panirozottcsirke_cheddar_sajt.jpeg

Az idei tavasz eddigi talán legizgalmasabb újdonsága a Don Pepe áprilisi szendvicse. Pankó bundában rántott csirkemellfilével készül, melyet jégsaláta, paradicsom, grillezett ananász, szezámmag, majonéz, valamint cheddar sajt és szósz egészít ki. Nem maradhat el a DP burgonya - szósz kombó sem, a garantáltan laktató menü ára pedig 3990 forint.

don_pepe_hawaii_chicken_burger_ananasz_panirozottcsirke_cheddar_sajt_3.jpeg

A fenti összetevők egészen kiváló ízvilágot alkotnak. A ropogós pankó bundában sült csirke, a krémes cheddarok és az édes ananász együttese igazán frissítő lakomát nyújtanak, a zöldségek pedig csak tovább növelik a tavaszi hangulatot. A köret pedig hab a tortán, a jó öreg DP burgonyában és az öntetben megint nem kellett csalódnom.

don_pepe_hawaii_chicken_burger_ananasz_panirozottcsirke_cheddar_sajt_2.jpeg

Összességében a Don Pepe áprilisi szendvicse, a Hawaii Chicken Burger kiváló választás, ha egy ízletes, viszonylag könnyed vacsorát keresünk, különösen, ha bejönnek az édes összetevők egy alapvetően sós ételben. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2318103604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása