Egy ideje a KFC mellett talán a Don Pepe csirkés szendvicseire kell igazán odafigyelnünk, hiszen rendre egészen jól sikerülnek. Az áprilisi Hawaii Chicken Burger összetevői különösen ínycsiklandóak, így ezúttal sem kellett csalódnunk.
Az idei tavasz eddigi talán legizgalmasabb újdonsága a Don Pepe áprilisi szendvicse. Pankó bundában rántott csirkemellfilével készül, melyet jégsaláta, paradicsom, grillezett ananász, szezámmag, majonéz, valamint cheddar sajt és szósz egészít ki. Nem maradhat el a DP burgonya - szósz kombó sem, a garantáltan laktató menü ára pedig 3990 forint.
A fenti összetevők egészen kiváló ízvilágot alkotnak. A ropogós pankó bundában sült csirke, a krémes cheddarok és az édes ananász együttese igazán frissítő lakomát nyújtanak, a zöldségek pedig csak tovább növelik a tavaszi hangulatot. A köret pedig hab a tortán, a jó öreg DP burgonyában és az öntetben megint nem kellett csalódnom.
Összességében a Don Pepe áprilisi szendvicse, a Hawaii Chicken Burger kiváló választás, ha egy ízletes, viszonylag könnyed vacsorát keresünk, különösen, ha bejönnek az édes összetevők egy alapvetően sós ételben.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.