Ausztrál január a Don Pepében

2023. január 02. - Feiertag Erik

Legalábbis ami a hónap akciós pizzáit illeti, szerencsére vagy nem, de a többi termék azért más alapanyagokból épül fel, így aki unja a banánt, falhat mást az újdonságok közül. És abból azért akad jónéhány, hiszen a szezonális ételsor is frissítésre került!

Ausztrál Burger volt már a Don Pepében és az kifejezetten jól is sikerült, nem meglepő tehát, hogy ha már ihletért nyúltak vissza a múltba, éppen erre esett a választás. Ráadásul az ország elsőszámú renitens pizzafeltétező hírnevük megőrzése érdekében sem utolsó szempont, hogy banán kerül rá! A verziótól függetlenül 3690 forintért rendelhető Ausztrál Nyár pizzára céklás BBQ alap, lilahagyma, banán, ananász, cékla, aszalt paradicsom, sokmagkeverék, és friss céklalevél kerül, valamint ha a normál változatot kérjük mozzarella és bacon, ha pedig a vegán összeállítást, akkor állati alapanyagoktól mentes mozzarellapótlék lesz rajta.

don_pepe_januar_ausztral_nyar_vegan_pizza_sajtos_quesadillas_3.png

Természetesen van Januári Akciós Pizza is, ami 2790 forintért sajtkrémmel, erdei gombával, sonkával, paradicsommal és mozzarellával készül.

don_pepe_januar_ausztral_nyar_vegan_pizza_sajtos_quesadillas_4.png

Tortillatekercs ezúttal nincs, de a műfaj kedvelői taláj jó ízzel fognak rendelni egy Sajtos Quesadillast, melybe trappista és füstölt mozzarella kerül, a kép alapján pedig köretként tejföl, paradicsom és saláta mix jár. 3390 forintért rendelhető.

Mindemellett továbbra is él néhány pizza menü, ahol adott feltétek és fagylaltok vásárlása esetén ajándék üdítő üti a markunk, érdemes lehet tehát ezeket figyelembe véve vásárolni.

Végül, de nem utolsó sorban frissült a szezonális kínálat, mely tartalmaz néhány igazán figyelemreméltó fogást is, ezeket sem árthat csekkolni, hiszen nem csak pizzából meg hamburgerből áll az élet.

Cheddaros hagymaleves bundázott csirkecsíkokkal - 2290 Ft

Aszalt szilvás, sajtos töltött karaj, burgonya püré - 4290 Ft

Grillezett csirkemell, zöldborsós-spagettivel - 4290 Ft

Lazac steak, chilis - kolbászos spagettivel - 6990 Ft

Vegán Tofu steak, chilis – „kolbászos” spagettivel - 3890 Ft

Sajttorta karamell öntettel - 1990 Ft

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1418015156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása