Ha csak egyszer Mekiztek augusztusban, ne ezt egyétek!

2022. augusztus 19. - Feiertag Erik

Mert az impozáns összetétel ellenére igazán gyengén sikerült a Pulled Polly, ami a Maestro emberneves ámokfutás legújabb szüleményeként került az étlapra.

mcdonalds_pulled_polly_camembert_lilahagyma_chutney_tepett_pulyka.jpeg

Néhány éve a Burger King már próbálkozott pulled pork szendviccsel, az sem jött be de ott kifejezetten a sertéshús volt bénán kitalálva, olyan pépes volt hogy az ember nem tudta jóízűen megenni, nekem legalábbis folyton az járt a fejemben, hogy ezt már megrágta előttem valaki - nyilván nem, de azért elég bizarr élmény volt.

Emellett ha jól rémlik még túlontúl édesek is voltak a szendvicsek, ami egyébként a Polly talán legnagyobb rákfenéje is, csak más okból. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük, mi van benne: tépett liba, lilahagyma chutney, camembert és zöld salátakeverék.

Mindez magában is 3070 forint Wolton, ami elég sok, ráadásul a szendvics bántóan kicsi, és ahogy mindjárt kiderül, még szörnyű is.

Hiszen egyszerűen rosszak benne az arányok, van ugye a camembert, egy kicsike, alig érezhető tépett liba, és jó adag mindent totálisan elnyomó, rohadt édes lilahagyma chutney. Szóval pont nem jön össze a kellemes édes-sós ízkavalkád, melynek a sajttal együtt kellene egy ilyen gyorséttermi gürmé hangulatot hoznia, ami amúgy régebbi camembertes szendvicsekkel működött, szóval nem lehetetlennel próbálkoztak a Mekiben, de még csak számukra sem volt új a terep.

mcdonalds_pulled_polly_camembert_lilahagyma_chutney_tepett_pulyka_2.jpeg

A Pulled Polly tehát egy drága, kicsi, túlontúl édes förmedvény, aminél gyakorlatilag csak jobb kaják vannak a McDonald's étlapján, még akkor is, ha a sültkrumplit és a gyerekmenüben kérhető sárgarépa szeleteket is figyelembe vesszük.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6217911347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása