Leérintő szendviccsel támad a Crucnhy!

2022. február 13. - Feiertag Erik

A "magyar KFC" már tavaly is készült limitált ajánlatokkal a Super Bowl környékén, így nem olyan meglepő, hogy ismét valami tematikus névvel érkezik új szendvicsük az NFL döntő környékére.

crunchy_budapest_touch_down.jpg

A Touch Down annyira nem amerikai mint a jelenleg is kapható Comeback Kid, ugyanakkor egy igencsak kellemes összeállításnak tűnik. Kéksajt szósz, batávia, Frank's Hot szósz, csemege uborka, és persze panírozott csirke kerül bele, az alapösszeállítás pedig extrák nélkül 2190 forintot tesz ki, ami felveszi a versenyt a nagy gyorséttermek árazásával is. 

Ha csirkemellel kérnénk, az 200 forintos felárat jelent, a csípősebb hangulat 150-be, a köretek darabja pedig 700 forintért rendelhető, így ha minden extrát akarunk, a végére már combosabb lesz az összeg, akkor is, ha mellel kérjük. Az árakat most is mint szinte mindig, a Woltról loptam, úgyhogy étteremben eltérő lehet, meg a szokásos blabla.

Arról nem találtam semmit, hogy meddig él az ajánlat, de nem árt sietni, mert legutóbb is igen rövid ideig voltak kínálatban a Super Bowlhoz kapcsolódó finomságok. Ha nem házhoz kérnétek, akkor az Allee melletti vagy a Hello Budában lévő éttermüket kell keresni, ha pedig arról olvasnál milyen is ez a Crunchy, akkor még a megnyitó után írtam nem sokkal az egyik állandó szendvicsükről.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5717431820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása