Tengeri újdonságok a Mekiben

2021. július 06. - Feiertag Erik

Mostanában mintha új taktikát követne a McDonald's. Éveken keresztül nem kaptunk igazi újdonságot, mostanában azonban, ha nem is olyan sűrűn, de ledobnak egy-egy kisebb atombombát, és bumm, garnélás burger!

garnela.png

Meg egy tortilla tekercs, ami wow, mert bár régen egész sűrűn dobálóztak vele, mostanában viszont sem a Meki, sem a Burger King nem erős ezen a vonalon (ugyanakkor a KFC kimaxolja a lehetőségeket). És ezzel még mindig nincs vége, hiszen salátára is kérhetjük a panírozott garnélákat, vagy akár köretként, magában is!

Sea Sebastian: marhahúspogácsa, gyorsfagyasztott paníroztott garnélarák, sajt, lilahagyma, saláta, guacamole szósz, paradicsomos-hagymás keverék, fényes hamburger zsemle

Sea Serena: gyorsfagyasztott paníroztott garnélarák, sajt, lilahagyma, madársaláta, guacamole szósz, paradicsomos-hagymás keverék, tortilla lapba keverve

Garnélás saláta: salátakeverék, gyorsfagyasztott paníroztott garnélarák, szeletelt paradicsom, olasz sajtfogács, cruton

Netpincérről vadásztam árakat: a hamburger menüben 2790 forint, a tekercs szintén menüben 2420 forint, a saláta pedig 1920 forintba kerül. A garnélákat 1020 forintért mérik egy választható szósszal, de nincs szó róla, hány darab jár ennyiért. Ezeket az összegeket persze ne vegyétek készpénznek, hiszen lehet, hogy az éttermekben máshogy áraznak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1416614070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása