Óriás szendvicsek a Mekiben

2020. szeptember 02. - Feiertag Erik

De sajnos nem új összeállítások, csupán meglévő burgerek kaptak nagyobb kiadást egy időre.

_grand.png

Méghozzá a Dupla Sajtburger és a McChicken. Néhány éve még a Dupla Sajtos McRoyal is megnőtt, korábban pedig Big Mac is volt már óriási, de sajnos ezek most kimaradtak a szórásból.

Grand Dupla Sajtburger: 2 db marhahúspogácsa zsemlében, 3 db ömlesztett cheddar sajtszelettel, savanyú uborkával, hagymával, ketchuppal és mustárral

Grand McChicken: Csirkemellfilé darabokból formázva, pácolva és panírozva, szezámmagos zsemlében, jégsalátával és McChicken® szósszal

_maestro.png

A recept alapvetően tehát változatlan, csak a méret nőtt meg, és ezzel együtt nyilván az ár is. Aki valami különlegesebbet falna, annak továbbra is elérhető a Camembert Jack és a Fresh Franciska, így ezekről egyelőre még nem kell lemondanunk. Itt olvashattok róluk részletesebben, ha nem láttátok volna még őket.

_pite.png

Desszert téren van viszont még két újdonság, amiről nem adtam még hírt: egyrészt sárgabarackos-krémtúrós pite érkezett kakaós bundában, ez elég jól hangzik, másrészt a McFlurry KitKat Ruby is bevezetésre került, ami lényegében egy rózsaszín, de mégis inkább csokoládés ízű fagylalt.

_fagyi.png

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5316186730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása