Extra sajtos Sajtburger és visszatérő Big Macek a Mekiben!

2020. június 04. - Feiertag Erik

Enyhülnek a vírus miatti korlátozások, a nagyobb láncok pedig már vezetik is be a vendég csalogató újdonságokat. Mondjuk a McDonald's felhozatala inkább lelombozó, mint hívogató.

bigmac.png

Hiszen visszatért a két speckó Big Mac, melyek rendre itt vannak minden évben, de sokat igazából nem tesznek hozzá az élményhez. Plusz most már három sajttal is kérhető a Sajtburger, ez mondjuk hiánypótló cuccnak tűnik, bár én még feldobtam volna extra adag baconnel is a helyükben, és akkor ez lehetne a helyi mini Bacon King. 

Big Mac BLT: két húspogácsa, bacon, ömlesztett cheddar sajt, hagyma darabok, jégsaláta, paradicsom, kapros savanyú uborka, Big Mac szósz

Big Mac Bacon: két húspogácsa, bacon, ömlesztett cheddar sajt, hagyma darabok, jégsaláta, kapros savanyú uborka, Big Mac® szósz

Extra Cheesy Sajtburger: marhahúspogácsa, három ömlesztett cheddar sajtszelet, savanyú uborka, hagyma, ketchup, mustár

A két Big Mac limitált ideig érhető el, ami nincs részletezve, de legutóbb ha jól emlékszem ez csak néhány hetet jelenetett, így ha valakinek nagy kedvencei, érdemes sietni. Vagy akár Netpincérről rendelni, mert már a Mekinél is lehet ilyet.

sajtburger.png

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8815739546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása