Bőséges reggeli tortillába tekerve - Don Pepe Tekercs

2020. február 13. - Feiertag Erik

Néhány éve elég jól kitalálta a Don Pepe, hogy minden hónapban lesz egy-egy időszakos tortilla tekercs. Volt már felejthetetlen ízélményünk ebben a kategóriában, és abszolút el tudnánk képzelni egy csak ilyen ételekkel operáló étterem hálózatot is. Idén februárra egy reggeli hangulatú összeállítást álmodtak meg az étteremben, amit persze ki is próbáltunk!

img_20200203_174258-01.jpeg

A reggeli hangulatot a tojásrántotta miatt mondom, de amúgy abszolút alkalmas akár vacsorára is, hiszen meglehetősen tartalmas darabról beszélünk: cheddar sajtszósz, paradicsom, csemegeuborka, jalapeno és füstölt mozzarella mellé ugye az előbb említett rántotta kerül, ami baconnel, hagymával, kolbásszal és zöldségekkel készül. 

img_20200203_174229-01.jpeg

Az ízrobbanás viszont némileg elmaradt, sajnos a csemege uborka, a bacon teljesen elveszett nálunk az ízkavalkádban, melyet a tojás, a zöldségek (borsót és zöldbabot láttunk) és a kolbász uralt. Némileg érződött a sajtszósz, és talán a mozzarella, plusz a jalapeno csípőssége, de utóbbi jellegzetes ízvilága szintén nagyon halovány volt. Ennek ellenére ízletes és méretes, tekercset kaptam 2180 forintért, amire nem lenne egy szó panaszom sem, ha nem vártam volna egy ismerősen csengő baconös-jalapenós-uborkás mellékízt, ami a többi összetevővel együtt mégis valami egészen újat alkothatott volna.

img_20200203_174307-01.jpeg

Összességében tehát kellemes darab a Don Pepe nevével fémjelzett tortilla tekercs, ugyanakkor néhány számunkra kedves összetevő nagyon haloványan van csak jelen benne, ami miatt az igazi tíz ujjat megnyaló ízélmény végül mégis elmarad. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2615453526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása