Dupla pizzás október a Don Pepében

2019. október 01. - Feiertag Erik

A szeptemberi nagy újdonságok után októberre ugyan csak két új pizza jutott, de azért ezek mellett is került néhány említésre méltó extra a kínálatba.

csirkepizza.png

De kezdjük a Satay Chicken pizzával, hiszen ez a currys sajtkrémmel, mozzarellával, wok zöldségmixszel, roston sült csirkemellel, mangós-kókuszos-satay szósszal és mogyoróval készülő különlegesség egy igazi parti pizza: az étel közepére, tésztából formázott tálkába kerül némi öntet, melyet csirkével vagy magával a pizzával is tunkolhatunk. 2990 forintos ára nem olcsó, ugyanakkor nyilván több emberre tervezett adag, ennek fényében pedig nem tűnik vészesnek.

akciospizza.png

Ezen kívül az Októberi Akciós Pizza választható, ha az ember olyat kóstolna, amire eddig nem volt lehetősége - noha szeptemberben annyi minden került a kínálatba, hogy kis túlzással még mindig találhat az is újat, aki minden nap a Don Pepében ebédel. Na de vissza a pizzára: fokagymás sajtkrémmel, kolbásszal, paprikával, paradicsommal és mozzarellával, készül, tehát nem kell nagy meglepetésre számítani, az ára viszont csak 1590 forint.

vega.png

Kisebb, de mégis nagy hír, hogy a Vegán Opció kínálatba húspótlóként immáron füstölt tofu mellett a hagymás szejtán is elérhető, tehát gyakorlatilag megduplázódott a hús nélküli kínálat.

dpfc.png

A DPFC Duo ajánlat mellé pedig ajándék nachos pack jár, ami a fotók alapján elég ínycsiklandó extra, így ha valamikor, most különösen érdemes lehet bevállalni a lánc meccs nézős kategóriáját.

superfood.png

Ezen kívül kapott egy kis reflektorfényt a Super Food Mix kategória, melynek keretében gyakorlatilag mi választhatjuk ki hogy mit kérünk: köretet, feltétet, öntetet.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9015184730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása