Limitált újdonságok a Mekiben

2019. augusztus 29. - Feiertag Erik

Régebben voltak gondok ilyen téren, de mostanában egész rendszeresen jönnek az új szendvicsek a hazai Mekibe, ráadásul olykor tényleg egész érdekes összeállításokat kóstolhatunk - mint például most.

meki.jpg

Két szendviccsel bővül a Maestro vonal egy időre, így egy nagyjából visszatérőnek mondható camembertes-marhás, valamint egy egész jónak ígérkező csirkés variáns közül választhatunk:

Camembert Jack: mákos-szezámmagos zsemle, marhahúspogácsa, grillezett Tihany camembert, bacon, batávia saláta, paradicsom, lilahagyma, pikáns citromos szósz

Juicy Jane: mákos-szezámmagos zsemle, csirkemell, ementáli sajt, bacon, amerikai káposztasaláta (fehér- és lilakáposzta, sárgarépa, majonéz alapú szósz)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3515030814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása