Ütős négyes júliusban a Don Pepében

2019. július 01. - Feiertag Erik

A hónapváltás egyet jelenet a Don Pepe akciós kínálatának megújulásával, ami most négy újdonságot jelent: pizzákat, egy tortilla tekercset, és egy egészen brutálisnak tűnő szendvicset.

szendvics.png

Ami a Fried Chick & Sandwich névre hallgat, és nem csak méretesnek, de ízletesnek is tűnik. Pikáns, ropogós cornflakes kabátban rántott csirkemell csíkokkal készül, melyek mellé főtt tojás, csípős kentucky szósz, paradicsom, jégsaláta, cheddar sajt, mediterrán sonka, valamint cheddar sajtszósz és füstölt mozzarella kerül a ciabatták közé. 2490 forintos ára némileg magasabb, mint amit a Kézműves Extra Szendvicsektől megszoktunk az étlapon, de úgy tűnik, méretei azért igazolni fogják az összeget.

tekercs.png

Tavaly óta nincsenek a kínálatban doggerek, de azért időnként vissza-vissza térnek, ahogyan múlt hónapban is újra megkóstolhattuk az őrületes HamHotBurDogGert, most a Yankee kiadás tér vissza, ám ezúttal a megszokott tálalás helyett tortillába tekerve. A Yankee Hot Dog Rollerbe cheddar sajtszósz, coleslaw saláta, grillezett marhakolbász, cheddar sajt, ketchup, mustár, majonéz, jalapeno, csemege uborka, bacon, pirított hagymachips és rántott hagymakarikák kerülnek. Az ár pedig ezúttal sem túlzó, hiszen megint sikerült 2000 forint alá belőni ezt az emberes tekercset.

kungpao.png

Néhány éve keleti ízeket is kóstolhatunk a Don Pepében, ami olykor a havi extra pizzán is nyomot hagy egy-egy különleges feltétben manifesztálódva. Ezúttal a kacsamellel készülő Kung Pao kiadást kóstolhatjuk meg, melyre pizzaszósz, mozzarella, szója szósz, fokhagyma, gyömbér, lilahagyma, kaliforniai paprika, mogyoró, chili és bébiparaj kerül még.

akcios.png

A Júliusi Akciós Pizza neve elég egyértelmű, hiszen pontosan így hívják. A feltét pedig fokhagyma, tejföl, tarja, császárszalonna, paradicsom, hagyma és mozzarella. Az 1590 forintos pizza kérhető fél literes kólával is, így az ár 1890 forintra módosul, és nem maradunk szomjasak utána.

hawai.png

A Hawaii pizza rajongóinak pedig jó hír lehet, hogy akciós menüben is rendelhető júliusban, méghozzá 1,25 liter Coca-Colával és egy Magnum Classic poharas jégkrémmel. Az ár így 4489 forint helyett 3989, ami már jelentős kedvezménynek mondható.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8114919922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása