Horvátországban is durvák a Maestro Burgerek!

2018. június 25. - Feiertag Erik

Sok más országhoz hasonlóan hazánkban is idén kerültek bevezetésre a McDonald's Maestro Burgerei, melyek a Clubhouse szériát váltották a prémiumabb szendvicsek kategóriájában. Horvátországban most kerültek rivaldafénybe az újdonságok, melyek kicsit más irányból közelítik meg a dolgot.

maestro_guaco-slider.jpg

Úgy tűnik a tengerparton nem annyira szeretik a különleges sajtok sokaságát, mint a mexikói hangulatú összeállításokat. Bár a helyi Generous Jack elég hasonló a miénkhez, a Guaco szendvicsek azonban nagyon eltérnek a nálunk kapható többi Maestro Burgertől.

Generous Jack: dupla marhahús pogácsa, batavia saláta, paradicsom, hagyma, citromos szósz, sajt, bacon

Guaco Pablo: dupla marhahús pogácsa, sajt, batavia saláta, Pico de Gallo salsa, guacamole, citromos szósz

Guaco Frida: panírozott csirkemell filé, sajt, batavia saláta, sült hagyma, Pico de Gallo salsa, guacamole

Őszintén szólva a magyarországi szendvicsek érdekesebbek voltak, noha egy jó kis salsás - guacamolés szendvicset mi is megkóstolnánk, talán ha más nem, a KFC megint gurít valami extrém nyári szériát, ahogyan tavaly tették.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7014060152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása