Burgerkörút Kanadából

2018. június 20. - Feiertag Erik

Talán a legegyszerűbb recept ha promóciós szendvicseket állít össze egy étterem, ha fogja, és különböző országok ízvilágát idézi meg pár jellemző hozzávalóval. Ezúttal Kanadában dobtak össze egy ilyen szériát, méghozzá elég népeset, hiszen három szendvics és egy tortilla tekercs is került bele!

df1hwo_xuaazegl.jpg

Kína, Mexikó és Olaszország talán nem lehet meglepő egy ilyen jellegű akcióban, azonban Ausztráliát itthon eddig csak a Don Pepe szerette volna megidézni egy elég menő banános burgerrel.

Chinese Szechuan Burger: szecsuáni szósz, ropogós wonton, marhahúspogácsa, paradicsom, saláta, grillezett hagyma, majonéz

Italian Pesto Chicken: panírozott csirke, aioli pesztó, parmezán, rukkola, paradicsom

Mexican Bacon Queso More-Ning Wrap: tojásrántotta, bacon, saláta, paradicsom, queso szósz

Aussie BBQ & Egg Burger: marhahúspogácsa, tükörtojás, cékla csipsz, sajt, saláta, füstös barbecue szósz

Egészen jól hangzik a fenti lista, amit Magyarországon is simán elfogadnánk. Reméljük a mostani nagyobb szünetet valami igazán király termék fogja követni, már csak a 30. évforduló igazán méltó ünneplésének eddigi hiánya miatt is.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1214060128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása