Hamburgerek nachos koronás királya - Mint a Moziban Burger

2018. május 11. - Feiertag Erik

Ha nincs a közelben mexikói étterem, mindig ott a Don Pepe, melynek elég nagy kiszállítási lefedettsége van. Az étlapon alapvetően elég sok mexikói hangulatú étel van, de múlt hónapban például egy valódi nachos tálat is kérhettünk pizzára helyezve, most pedig egy szuper hamburgerrel merülhetünk el a Közép-amerikai ízekben.

img_20180502_173903-01.jpeg

A Mint a Moziban Burger névre keresztelt darab egyébként nem is annyira a hasonló nevű pizzára hasonlít, sokkal inkább a fent is említett Macho Nachos Pizzára, hiszen mindketten salsa, guacamole és cheddar sajtszósszal készülnek. Ezen kívül tortilla csipsz, jégsaláta, paradicsom, cheddar sajt, marhahús pogácsa, bacon és jalapeno paprika kerül bele, plusz mellé ezúttal is jár egy adag DP burgonya és szósz, hogy a 2390 forintos ár jobban megérje.

img_20180502_174300-01.jpeg

A kész szendvics egész hangulatosan néz ki csipsz koronájával, ami bár a hó elején kiadott szórólapokon is szerepelt, nem gondoltuk volna, hogy a kész terméken is így lesz elhelyezve. Szerencsére az ízekre sem lehet panasz, noha az öntetek közül egyértelműen kiemelkedik a sajtszósz, a többi elég halovány, de a háttérben azért érződnek. Ne felejtsük el, hogy egy Mint a Moziban Burgerről beszélünk, filmek alatt pedig pont a sajt szósz a legelterjedtebb, és a Don Pepe ugyanígy hívott pizzáján is csak ilyen öntet található, szóval szerintünk ez az arány rendben van.

img_20180502_174328-01.jpeg

A többi összetevő korrektül teszi a dolgát, a jalapeno jellegzetes ízvilága jól működik együtt a szendviccsel, a bacon ezúttal picit kevésbé érződik, de feleslegesnek nem mondanánk. Sajtos öntet mellé a húsra sült cheddar nem feltétlenül jó választás, noha a látványhoz abszolút hozzátesz.

Szerintünk egy kifejezetten jól sikerült szendvics lett, ráadásul úgy mondjuk ezt, hogy kedvenc pizzánk burgeresítésével szemben elég magasak voltak az elvárásaink.

Itt kóstoltuk:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6313901940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása