Négy sajt egy burgerben? - 4 Sajtos Brutál Burger

2018. április 26. - Feiertag Erik

A Don Pepe nem aprózza el ezt a hónapot: a némileg talán hétköznapibb, de összetevőkkel eléggé megrakott csirkés bbq szendvics mellett kóstoltunk már egy őrült nachos tál pizzát, és ha ez nem lenne elég, volt még egy négy sajttal készülő hamburgerük is áprilisra.

img_20180412_145331-01.jpeg

Nem tehettünk mást, mint hogy ezt is kipróbáljuk, hiszen korábban már kóstoltunk sok sajtos pizzát, itt volt az ideje egy lightosabb, de mégis hasonló hamburgernek. Ebbe a Brutál Burgerbe marhahúspogácsa, rukkola és paradicsom kerül, és a sajtok: cheddar, füstölt mozzarella, camembert és márványsajt. 2590 forintért jár hozzá DP öntet és burgonya is, szóval biztos, hogy jól fogunk lakni vele.

img_20180412_150022-01.jpeg

Ami az összetevők listájából is feltűnhet, hogy a szendvicsbe nem került szósz. Ez alapvetően nem probléma mert így is van bőven ízlelni való, azonban a sajtok miatt picit szárazabb a kelleténél, valamilyen ital tehát ajánlott mellé. A sajtok közül kifejezetten a márványsajt és a camembert került előtérbe, ezek uralták a burgert, melyben néha kiérződött a cheddar és a füstölt mozzarella, illetve persze a marhahús. A zöldségeket sem neveznénk hasztalannak, különösen a rukkola tudta fokozni az ízélményt.

img_20180412_145403-01.jpeg

A négy sajt közt tehát nem sikerült tökéletesre az egyensúly, ahogy a szósz hiánya is picit zavaró lehet. Ennek ellenére igazi burger különlegességről beszélhetünk, és aki szereti a sajtos kihívásokat, azoknak kellemes választás lehet ez a hónap végéig elérhető darab.

Itt kóstoltuk:

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3913841472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása