Végre valami karácsonyi kaja! - TélVarázs pizza

2016. december 19. - Feiertag Erik

A nagyobb étteremláncok nem igazán kényeztetnek minket karácsonyi termékekkel. Persze, a Burger Kingbe minden évben visszatér a Santa Claus Burger, de hát az már lerágott csont... Épp ezért örültünk nagyon, amikor felkerült az 1Pizza étlapjára a TélVarázs pizza!

img_20161217_155941-01_custom.jpeg

Ha már hó nincs, legalább a pizza legyen fehér: tejszínes-tejfölös alapra kéksajt, alma, némi dió, méz, és mozzarella kerül. A meglehetősen különleges összeállítás alapból 1799 forintba kerül, de ha szeretnénk rá rukkolát vagy csirkehúst, akkor plusz 100, illetve 200 forinttal kell számolni, azonban még ezekkel együtt is korrektnek mondható az árazás.

img_20161217_160028-01_custom.jpeg

Mi az alapverziót próbáltuk, amitől kicsit azért féltünk, hisz még nem igazán ettünk hús nélküli pizzát. Szerencsére nem csalódtunk. Egészen kiegyensúlyozott darabról van szó, a kéksajt sóssága nem hagyja, hogy a méz édessége eluralkodjon. A dió és az alma kellemes adalék, mi ezeket is szerettük rajta. 

img_20161217_162346-01_custom.jpeg

Érdekes és különleges karácsonyi menü a TélVarázs, érdemes vele tenni egy próbát. Ha esetleg óckodunk egy hús nélküli pizzától, szerintünk némi csirke sem borítja fel az arányokat, így akár azzal a kis extrával is érdemes lehet megkóstolni. Ha érdekel a dolog, itt tudjátok megnézni, szállítanak-e hozzátok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8612055301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása