Két éve ősszel ehettünk először Camemburgert a Don Pepében. Akkor csak egy hónapig tartott a boldogság, tavaly azonban állandó termékként került be a kínálatba. Mi nem vagyunk nagy csirkefalók, így nem siettük el a kóstolót, egészen mostanáig azt sem igazán tudtuk, eszik vagy isszák ezt a szendvicset - milyen kár, mert ilyen jó hamburgert - nem csak madárhúsos kategóriában - nem minden nap ehet az ember!
Pedig az összetevők amúgy nem sejtetik, hogy az egyik kedvenc csirkés szendvicsünké fog válni az étel. Egy méretes, panko morzsában rántott csirkemellszelet mellé némi saláta, paradicsom, majonéz és áfonya lekvár kap helyet, meg persze a camembert sajt. Október végéig 2290 forintért rendelhető, utána meg ki tudja mikor tér vissza - azért mi reméljük, nem végleges a búcsú.
Az ördög a részletekben lakozik, a Camemburgert ugyanis az arányok emelték a legjobbak közé. A csirke, a sajt és a lekvár - főként utóbbi - mennyisége elképesztően jól el lett találva. Édes de nem émelygős, és nincs elnyomva semmi, minden összetevő érződik. Kivétel talán a majonéz, ami mintha a mi szendvicsünkből ki is maradt volna - ez lehet tehát a pro tipp: kérjétek majonéz nélkül.
Élből fájdalmas búcsúval indul a kapcsolatunk a szendviccsel, mert most már bánjuk, hogy nem kóstoltuk korábban. Aki szeretne egy jól összerakott csirkés-camembertes szendvicset, annak még nagyjából két hete van kipróbálni.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.