Rangers Pizza

2016. július 24. - Feiertag Erik

Néhány napja pizzarendelős hangulatban keltünk, úgyhogy böngésztük kicsit a Don Pepe étlapját, és kipróbáltuk a címben említett darabot. Nem vártunk tőle igazán sokat, mégis az étterem egyik legjobbját kaptuk!

img_20160722_202657_custom.jpg

A hagyományos, 1590 forintos pizzát vékony tésztával kértük, mert korábban többször éreztük úgy, hogy nem elég erőteljes a feltét. Ezen sokat javított ez a megoldás, így mindenkinek a vékonyabb kivitelt ajánljuk, még ha a kevesebb tészta nyilván csökkenti a laktatóságot. A feltét egyébként barbecue szósz, sajtkrém, roston sült csirke, császárszalonna, paradicsom és persze mozzarella sajt volt.

img_20160722_203004_custom.jpg

Amit igazán ki lehet emelni, az a szószok összhatása. Egyszerűen zseniális, ahogy az édes BBQ elkeveredik a sajtkrémmel, és egy édeskés de mégis sós ízben manifesztálódik. Néhol kicsit túl erőteljes tud lenni, de a legtöbb helyen a többi feltét szépen kiegyenlíti.

img_20160722_202751_custom.jpg

Nem sok pizza marad ennyire emlékezetes számunkra, bár nem is kóstoltuk körbe a várost. Mindenképp ajánlott darab, ha nem az ár a fő szempont; abban az esetben a havi akciós 1090 forintos pizzának nincs vetélytársa.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr198910484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása