Barbecue vagy Jalapeno Sajtburger? Legyen mindkettő!

2016. január 13. - Feiertag Erik

Év elején a McDonald's legsikeresebb termékéhez nyúlt, így a Sajtburgerek kaptak kicsit extrább változatot, költséghatékony promóciót hozva létre ezzel. A két szendvics duplán is kapható, azonban mi kreatívkodtunk kicsit az asztalnál, és megalkottuk a Meki legdurvább sajtburgerét is!

mcdonalds_jalapeno_barbecue_sajtburger_2016_4.jpg

Mielőtt rátérnénk a monstrumra, nézzük, külön-külön mivel van dolgunk. A piros sarokban ugye a Barbecue Sajtburger várakozik marhahúspogácsával, sajttal, hagymával és persze BBQ szósszal, a zöld sarokban pedig a szószt leszámítva igen hasonló Jalapeno Sajtburger üldögél, némi jalapeno paprikával, ketchuppel és mustárral. Mi a dupla változatot kértük mindkettőből, így körülbelül 610 forintot fizettünk szendvicsenként, tehát nem sokkal drágábbak az új változatok a simánál.

Ránézésre egyáltalán nem lehet megmondani mit kaptunk, hirtelen meg is ijedtem, hogy elrontották a rendelésem. Szétszedve már cseppet egyszerűbb a helyzet, a paprika ugyanis elég szembetűnő, és szerencsére nem spórolnak vele, ami jó pont. A jalapeno kellemesen csíp, de nem fogunk megőrülni tőle, a dupla sajtburgerekben amúgy abszolút a hús és a sajt dominál, de azért minden kellően érződik. A BBQ változatnál kicsit visszafogottnak éreztem a szószt, de összességében az is rendben volt.

mcdonalds_jalapeno_barbecue_sajtburger_2016_3.jpg

Ha már kikértünk két ilyen felturbózott szendvicset, fogtuk, eltávolítottuk az alsó buciréteget, és összeforgattuk a maradékot egy gigászi Barbecue Jalapeno Quattro Sajtburgerré! Az ötlet amúgy nem olyan jó mint amilyennek látszik, a hús és a sajt ugyanis még erőteljesebb lesz, a különleges összetevők pedig kissé elvesznek a tömegben. Két egyforma darabbal viszont már érdemes lehet meglépni a dolgot, hisz a BBQ/paprika ebben az esetben megduplázódik, így az arányok is helyükön maradnak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr408266920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása