Dupl Burger a Don Pepétől

2015. november 12. - Feiertag Erik

Már több mint egy éve, minden hónapban van valami új, időszakos hamburger a Don Pepe kínálatában, valami mégis hiányzott. Most végre megkaptuk, hisz kipróbáltuk a novemberi Dupla Burgert, mely két húspogácsával igyekszik kitűnni a cég többi burgere közül!

wp_20151107_12_44_13_pro.jpg

Szerencsére nem csak egy alap szendvicsre dobták rá plusz egy husit. Bár a paradicsom, a saláta és a hagyma nem számít különlegesnek, a márványsajt viszont annál inkább. Ezen kívül csak ketchup és mustár került bele, de persze a viszonylag magas 2890 forintos árban szokás szerint benne van egy adag Don Pepe burgonya és szósz.

wp_20151107_12_44_27_pro.jpg

A burgert nem meglepő módon a hús és a márványsajt uralja. A többi összetevő szinte elvész, bár szerencsére csak zöldségekről van szó. A hús kissé morzsolódóan omlós, nem túl fűszeres, azonban a sajt olykor ezt is elnyomja.

wp_20151107_12_45_18_pro.jpg

Maga a szendvics tehát jól sikerült, ugyanakkor az árát szerintem most nem éri meg. Ennyi pénzért az új étlapon jóval izgalmasabb szendvicsek is vannak. Ráadásul 690 forint felárral minden burger kérhető plusz húspogácsával, így ez sem feltétlen szól mellette. Ettől még persze jó döntés, ha már mindent kóstoltunk, vagy semelyik új szendvics nem tetszik az étlapról - bár utóbbit nehezen tudom elképzelni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr488070934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása